METSÄTILAN KAUPPAKIRJA + KAUPANVAHVISTUS

Metsätilan kauppakirja on laadittava maakaaren muotovaatimusten mukaisesti (MK 2:1). Kiinteisökaupassa muotovaatimukset ovat mm. sen vuoksi, että viranomaiset saavat tarvittavat tiedot rekistereihinsä. Vaikka kiinteistökaupan muotovaatimukset ovat metsätilan myynnissä tärkeitä ja pätevän kaupan edellytyksiä on metsätilan myyjän ja ostajan muotovaatimusten täyttämisen lisäksi tärkeä saadaheidän välinen tahtotila metsätilan kauppakirjaan.

Laadimme metsätilan myyjän ja ostajan tavoitteiden mukaiset allekirjoitusvalmiit kauppakirjat koko Suomen alueelle. Teemme metsätilan kauppakirjat kaikille metsäkiinteistömuodoille mm. koko kiinteistö, määräala, määräosa.

Pyydä lisätiedot 050-4334 720 tai laita viestiä tästä

Tarvittaessa meiltä myös metsätilakauppaan liittyvä kaupanvahvistus!

Huom! Metsätilan kauppakirjan laadintakustannukset ja muut suoraan metsätilan myynnistä johtuvat menot on mahdollista vähentää suoraan metsätilakaupasta johtuvina kustannuksina luovutusvoittoveron laskannassa silloin kun käytetään todellista hankintamenoa (ostohinta, perintöveroarvo tai lahjaveroarvo).

 

Toimimme seuraavissa Lapin kunnissa: Rovaniemi, Ranua; Kemijärvi, Ylitornio, Kemi, Tornio, Posio, Tervola, Simo, Keminmaa, Pelkosenniemi, Salla, Kittilä, Sodankylä, Inari, Enontekiö, Muonio, Kolari, Pello ja Utsjoki sekä monissa asioissa kykenemme toimimaan kustannustehokkaasti etäyhteyksien avulla koko Suomessa.