ONNISTUNUT METSÄTILAKAUPPA (metsäkiinteistönvälitys)

ONNISTUNUT METSÄTILAKAUPPA – PALVELU

Myymissämme metsätiloissa kauppahinnat ovat olleet useimmiten huomattavasti korkeampia kuin metsätila-arvion osoittama metsätaloudellinen arvo.

Metsätiloilla on hyvin kysyntää, kysy metsätilasi markkinahinta 050-4334 720 tai laita viestiä tästä

Katso myynnissä olevat ja myydyt kohteemme tästä

Tee Tuottava, Turvallinen ja Vaivaton metsätilakauppa!

HYÖDYT

Määritämme metsätilasi arvon oikein, jolloin et myy sitä liian halvalla.  Vältät metsätilakaupan virheestä tulevat riidat ja menetykset (hallitsemme puolestasi metsätilakaupan osapuolten vastuut, velvollisuudet ja oikeudet).  Voit itse keskittyä omaan arkeen.  Markkinoimme metsätilaasi tehokkaissa markkinointikanavissa, jolloin hinta muodostuu oikein. Käytössämme kuvauskopterin laadukkaat kuvat ja videoesittelyt.  Hoidamme joustavasti yhteydenpidon sinuun ja ostajaehdokkaiden suuntaan.  Vastuuvakuutus tuo turvaa metsätilakauppaasi. Myynnistä johtuvat kulut (välityspalkkio ym.) voi olla mahdollista huomioida luovutusvoittoveron laskennassa.

KUVAUS

Onnistunut metsätilakauppa – palvelu lähtee liikkeelle yhteydenotosta, jonka jälkeen annamme kirjallisen tarjouksen tutustuttavaksi. Palvelun tarkemman sisällön sovimme yhteisten tavoitteiden pohjalta toimeksianto/välityssopimuksessa. Sen jälkeen hankitaan metsätila-arvio, tarvittavat asiakirjat sekä kuvamateriaali myytävästä metsätilasta, hyödynnämme myös kuvauskopterin kuvia ja videoita tarpeen mukaan.

Markkinoimme metsätilaasi tehokkaissa markkinointikanavissa ja hoidamme yhteydenpidon puolestasi ostajaehdokkaiden suuntaan. Toimitamme tarjoukset sinulle tutustuttavaksi ja hyväksyttäväksi tai hylättäväksi. Laadimme kauppakirjan myyjän ja ostajan tavoitteiden mukaiseksi ja järjestämme kaupantekotilaisuuden kaupanvahvistuksineen. Mikäli myyjiä on useita, laadimme tarvittaessa yksilöidyt valtakirjat helpottamaan kaupan allekirjoitusta. Hoidamme tarvittaessa kaupan jälkeiset toimenpiteet puolestasi.

Olemme olleet mukana lukuisissa yksityishenkilöiden välillä tehdyissä metsätilakaupoissa toteuttamassa myyjien ja ostajien tavoitteita ja voimme auttaa sinuakin tekemään onnistuneen metsätilakaupan!

KENELLE?

Onnistunut metsätilakauppa – palvelu on tarkoitettu sinulle, mikäli haluat myydä metsätilasi Tuottavasti, Turvallisesti ja Vaivattomasti Pohjois-Suomen alueella. Palvelumme tuo etuja myös metsätilan ostajille. Jos olet metsätilakaupan ammattilainen, voit hoitaa asian myös itse, voimme neuvoa näissäkin tilanteissa tarvittaessa. Palvelemme mielellämme juuri sinua!

PALAUTE JA REFERENSSIT

Olemme olleet mukana lukuisissa metsätilakaupoissa osassa välittäjänä, osassa kauppakirjan laatijana ja kaupanvahvistajana tai muussa konsultoivassa roolissa. Saamamme palautteen mukaan olemme onnistuneet hyvin metsätilakaupan osapuolten tavoitteiden saavuttamisessa metsätilakaupoissa. Metsätilakaupan virheiden tunteminen ja välttäminen on erityisosaamisaluettamme! Vastuuvakuutus on alallamme pakollinen. Olemme pystyneet onnistuneesti auttamaan sovun löytymisen useissa hankalissa metsätilakauppaan liittyvissä erimielisyyskysymyksissä eri puolille Suomea. Näistä on hyötyä sinun metsätilakauppaasi ajatellen!

HINTA

Onnistunut metsätilakauppa – palvelun välityspalkkio on 4 % kaupahinnasta + ALV 24 % ja minimissään 2250 euroa (sis. ALV 24 %) tai sopimuksen mukaan.

PALVELUN SISÄLTÖ

Palvelun yksityiskohtainen sisältö sovitaan kirjallisessa toimeksiantosopimuksessa. Palvelu voidaan räätälöisä juuri sinun tavoitteidesi pohjalta. Metsätilan välityspalkkio ei sisällä metsätila-arvion laadintakustannusta ja kaupanvahvistajan palkkiota.

Toimimme seuraavissa Lapin kunnissa: Rovaniemi, Ranua; Kemijärvi, Ylitornio, Kemi, Tornio, Posio, Tervola, Simo, Keminmaa, Pelkosenniemi, Salla, Kittilä, Sodankylä, Inari, Enontekiö, Muonio, Kolari, Pello ja Utsjoki sekä monissa asioissa kykenemme toimimaan kustannustehokkaasti etäyhteyksien avulla koko Suomessa.

SOITA LISÄTIEDOT

Kerromme mielellämme lisää soita 050-4334 720, Tuomo Liikanen, OTM, MTI (AMK), LKV, julkinen kaupanvahvistaja

tai laita viestiä metsätilakauppa-asiastasi TÄSTÄ

tai sähköpostilla tuomo.liikanen@lakijametsa.fi