METSÄASIAAN LIITTYVÄSSÄ ERIMIELISYYDESSÄ AVUSTAMINEN (metsätilakauppariita, puukauppariita ym.)

Metsäasiaan liittyvä erimielisyys voi tulla eteen esimerkiksi puukaupan yhteydessä. Erimielisyys voi liittyvä myös yhteisesti omistetun metsän hallintoon ja käyttöön. Tilanne voi aktivoitua metsäperikunnassa ja erimielisyyksiä on myös metsätilakaupoissa ja metsätila-arvioista. Tuomo Liikanen on tehnyt maisteritutkielman metsätilakaupan virheestä ja hän myös metsätilakauppariitojen erityisasiantuntija.

Metsäasiaan liittyvässä erimielisyydessä voi näkökulmia olla paljon: metsänomistajan näkökulma, metsäammattilaisen näkökulma, metsäyhtiön näkökulma, pankin näkökulma, juridinen näkökulma, luonnon näkökulma, koneyrittäjän näkökulma. Jotta sopu saadaan aikaan tulee viestin kulkea kaikkiin suuntiin ymmärrettävästi.

Tuomo Liikasella on laaja kokemus metsäasiaan liittyvien erimielisyyksien onnistuneista sovintoratkaisuista. Välimatka ei ole ollut este! Ota sinäkin metsä- ja lakialan erityisosaaja tueksi metsäasiaan liittyvän erimielisyyden sovinnollisessa ratkaisemisessa. Soita heti Tuomo Liikaselle 050-4334 720 tai laita viestiä asiastasi Tästä.

 

Toimimme seuraavissa Lapin kunnissa: Rovaniemi, Ranua; Kemijärvi, Ylitornio, Kemi, Tornio, Posio, Tervola, Simo, Keminmaa, Pelkosenniemi, Salla, Kittilä, Sodankylä, Inari, Enontekiö, Muonio, Kolari, Pello ja Utsjoki sekä monissa asioissa kykenemme toimimaan kustannustehokkaasti etäyhteyksien avulla koko Suomessa.