ASIAKIRJOJEN LAADINTA (kauppakirja, lahjakirja, testamentti, edunvalvontavaltuus ym.)

Asiakirjoja laaditaan sen takia, että asiat menisivät siten kuin halutaan. Juristia on hyvä käyttää asiakirjojen laatimisessa sen vuoksi, että olet vahvoilla siinä tapauksessa, että asiat eivät menekään niin kuin on sovittu. Selkeä etukäteissopiminen estää useimmiten kalliiksi tulevien erimielisyyksien syntymisen. Kauttamme järjestyvät mm. seuraavat asiakirjat:

  1. Kauppakirjat
  2. Lahjakirjat
  3. Vuokrasopimukset
  4. Muut sopimukset
  5. Perunkirjoitus
  6. Testamentti (metsäasiat huomioiden)
  7. Edunvalvontavaltuutus (metsäasiat huomioiden)
  8. Avioehtosopimus

TESTAMENTTI METSÄASIAT HUOMIOIDEN

Testamentti on tehtävä määrämuodossa, jotta se on pätevä. Testamentilla voit määrätä kenelle omaisuutesi menee kuoleman jälkeen. Jos testamenttia ei ole laadittu määräytyy perimysjärjestys perintökaaren mukaisesti.  Keskinäisen testamentin voivat laatia aviopuolisot, avopuolisot ja myös toisilleen läheiset henkilöt. Testamentti voi olla mm. omistusoikeus tai hallintaoikeustestamentti.

Testamentin laatiminen kannattaa jättää asiantuntijan tehtäväksi. Annamme mielellämme kirjallisen tarjouksen testamentin laatimisesta.

Soita maksuton alkukartoitus 050-4334 720 tai laita viestisi Tästä

EDUNVALVONTAVALTUUTUS (metsäasiat huomioiden)

Edunvalvontavaltuutuksella henkilö voi etukäteen järjestää asioidensa hoidon, jos hän tulee myöhemmin kykenemättömäksi hoitamaan omia asioitaan. Myös metsäasioiden hoitoon liittyvien asioiden hoidon järjestämiseen liittyvä erityispiirteet voidaan huomioidan edunvalvontavaltuutuksessa.

Edunvalvontavaltuutuksella valtuutettu voidaan oikeuttaa edustamaan valtuuttajaa tämän omaisuutta koskevissa ja muissa taloudellisissa asioissa. Valtuutettu voidaan oikeuttaa edustamaan valtuuttajaa myös sellaisissa tämän henkilöä koskevissa asioissa, joiden merkitystä valtuuttaja ei kykene ymmärtämään sillä hetkellä, jolloin valtuutusta olisi käytettävä.

Edunvalvontavaltuutukset kauttamme vaivattomasti ja nopeasti.

Soita maksuton alkukartoitus 050-4334 720 tai laita viestisi Tästä

AVIOEHTOSOPIMUS

Avioehtosopimuksella puolisot voivat sopia siitä, miten heidän omaisuus jaetaan avioliiton tai rekisteröidyn parisuhteen päättyessä. Ellei avioehtosopimusta ole jaetaan puolisoiden omaisuus avioliittolain pääsäännön mukaisesti tasan puolisoiden kesken. Avioehtosopimus voidaan laatia joko ennen avioliittoon menoa tai avioliiton aikana.

Avioehtosopimus on tehvävä kirjallisesti ja kahden esteettömän todistajan on todistettava se. Avioehtosopimus on rekisteröitävä maistraattiin, jotta se tulee voimaan. Kauttamme järjestyy avioehtosopimukset vaivattomasti koko Lappiin. Annamme mielellämme kirjallisen tarjouksen asiaan liittyen.

Soita maksuton alkukartoitus 050-4334 720 tai laita viestisi Tästä

Toimimme seuraavissa Lapin kunnissa: Rovaniemi, Ranua, Kemijärvi, Ylitornio, Kemi, Tornio, Posio, Tervola, Simo, Keminmaa, Pelkosenniemi, Salla, Kittilä, Sodankylä, Inari, Enontekiö, Muonio, Kolari, Pello ja Utsjoki sekä monissa asioissa kykenemme toimimaan kustannustehokkaasti etäyhteyksien avulla koko Suomessa.